В Івано-Франківську керівники медичних закладів занадто пасивні

В Івано-Франківську керівники медичних закладів занадто пасивні

15.09.16 08:08 0 1376
Під час оперативної наради у міського голови секретар міської ради Оксана Савчук обурилась низькою продуктивністю роботи керівників медичних закладів міста

Під час наради у міського голови головний лікар ЦМКЛ Тарас Масляк розповідав присутнім про досягнення медичної галузі міста у 2016 році. Як розповів головний лікар міста у цьому році вдалось зробити великий обсяг ремонтних робіт у медичних закладах та придбати чимало медичного обладнання. Однак секретар міської ради Оксана Савчук зауважила, що більшість зробленого не є заслугою керівників медичних закладів. Як ствердила секретар міськради – головні лікарі лікарень та поліклінік є дуже пасивними.

«Останніх півроку ми тісно працювали із медичними закладами міста і нажаль мушу сказати, що керівників необхідно заставляти працювати. Керівники медичних закладів дуже пасивні і іноді здавалось, що ти потрапив у сонне царство» - заявила Оксана Савчук.

Секретар міської ради попросила головного лікаря міста провести окрему роботу із керівниками медичних закладів, щодо активності їхньої роботи та якості обслуговування пацієнтів. Вона зазначила, що надалі влада міста звертатиме увагу на активність головних лікарів у залученні і позабюджетних коштів для модернізації медичних закладів.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль: у «Парку ...
Наступна новина: В Луцьку відкрито ...

КОМЕНТАРІ