У Чернігові урочисто відкрили ще один дитячий майданчик

У Чернігові урочисто відкрили ще один дитячий майданчик

15.09.16 12:33 0 561
13 вересня у Чернігові на вул. Попудренка урочисто відкрили вже дев'ятий дитячий ігровий майданчик, який виготовлено та встановлено за кошти міського бюджету. На це свято завітали Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, його заступник Сергій Фесенко, керівники структурних підрозділів міської ради, а також діти та їхні батьки.

Владислав Атрошенко висловив задоволення тим, що у Чернігові вдалося продовжити програму по встановленню дитячих майданчиків, яку він розпочав, коли був народним депутатом України.

Міський голова нагадав, що встановлення майданчиків виконується в рамках міської Програми відновлення дитячих ігрових та спортивних майданчиків на 2016 – 2017 роки, основна мета якої полягає у забезпеченні дітей міста дитячими ігровими та спортивними майданчиками для їх активного відпочинку, фізичного та соціального розвитку. «Ви є співвласниками цього майданчика, адже він встановлений за ваші кошти, як платників податків», - сказав Владислав Атрошенко.

Крім того, міський голова звернувся до всіх відвідувачів з наполегливим проханням бережливо відноситись до майданчика, щоб він якнайдовше відпрацював, а також побажав міцного здоров'я, миру та віри в майбутнє України та Чернігова.

На майданчику для всіх діток працювали аніматори й інші розважальні локації, проводились цікаві змагання та конкурси. Всіх учасників пригощали солодощами.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку міський турнір ...
Наступна новина: В Тернополі владислав ...

КОМЕНТАРІ