Близько 40 куб м лісодеревини без належної документації вилучили працівники прокуратури спільно з поліцією на Рівненщині

Близько 40 куб м лісодеревини без належної документації вилучили працівники прокуратури спільно з поліцією на Рівненщині

15.09.16 11:11 0 596
Працівники органів прокуратури Рівненської області спільно із поліцією у рамках кримінального провадження провели 13 вересня 2016 року санкціоновані обшуки на території Дубенського району та вилучили понад 9 кубічних метрів лісопродукції породи сосна без належних документів про походження.

Також днями з метою перевірки оперативної інформації прокуратурою отримано дозвіл та спільно з працівниками поліції проведено санкціонований обшук у Костопільському районі, за результатами якого виявлено та вилучено без належних документів про походження 58 колодок породи дуб (орієнтовно 30 кубічних метрів).

Наразі триває досудове розслідування у кримінальних провадженнях, розпочатих за фактами незаконної порубки лісу за ст. 246 КК України. Вживаються заходи щодо установлення осіб, які можуть бути причетні до незаконної порубки та розтрати лісопродукції, а також зібрання доказів для пред'явлення відповідним особам про підозру у вчиненні злочину.

Процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях здійснюють органи прокуратури Рівненської області.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ