Чому вигідна оренда спецтехніки?

Чому вигідна оренда спецтехніки?

15.09.16 13:01 0 926

Думка взяти в оренду екскаватор-навантажувач з'являється, коли належить виконати цілий спектр землерийних робіт на будівельних об'єктах. Така спеціальна машина зможе розчистити територію, зрізати шар грунту, допоможе зпланувати ділянку, зібрати і закопати сміття. Екскаватор-навантажувач здатний повноцінно замінити бульдозер. Якщо треба буде розв'язати комплекс будівельних завдань, прибрати територію, провести навантажувальні роботи, вигідніше орендувати саме таку спеціальну техніку як екскаватор-навантажувач. До речі, орендувати екскаватор-навантажувач в Калугі ви можете в компанії "Землекоп": gruzikopai.com.

Чому саме екскаватор-навантажувач?

Такий тип екскаватора має цілий ряд переваг завдяки тому, що він сконструйований на колісному шасі замість гусениць. Це означає, що він поставляється на об'єкт для виконання роботи самостійно, не вимагаючи доставки додатковими транспортними засобами. Таким чином, значно здешевлюється роботу будівельної спецтехніки.

Екскаватор-навантажувач є досить мобільним для того, щоб працювати в умовах міста, вузьких вулиць та ін. Він пристосований для акуратної, точної роботи поблизу з іншими об'єктами без будь-якого ризику для їх цілісності. Така спецтехніка оснащена заднім ковшем зі стрілою, яка виконує безліч функцій, тому оренда екскаватора навантажувача економить гроші орендаря, який не потребує залучення до одночасної роботи на об'єкті декількох засобів спеціальної будівельної техніки. Стріла рухається по поперечним напрямних на каретці, що дозволяє даній спецтехніці рити траншеї прямо біля стін будівель і споруд.

Оренда будівельної спецтехніки хороша також тим, що ви завжди отримаєте техніку в справному стані, яка проходить і вже пройшла регулярне технічне обслуговування. Зазвичай спецтехніку надають з досвідченим водієм, або кваліфікованим оператором, який швидко і якісно виконує будь-яке поставлене завдання. Вигода від оренди будівельного спецтранспорту збільшується, коли за великі об'єми робіт орендодавець надає значну знижку на орендну плату.

Висновки

Купівля такої дорогої спеціалізованої техніки не завжди виправдана. Утримання техніки в автопарку не завжди вигідно. Якщо ви не займаєтеся землерийними і дорожніми роботами постійно, найбільш вигідним рішенням є взяття її в оренду. Скорочення грошових витрат - завжди приємно. Вартість оренди залежить, як правило, від її терміну.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ