Як вибрати диван?

Як вибрати диван?

15.09.16 13:30 0 987

Складно уявити собі інтер'єр сучасної квартири без дивана. Вони чудово виглядають у вітальнях, їдальнях, дитячих, кабінетах і спальнях. Асортимент диванів величезний: є пропозиції на будь-який смак і бюджет. На що ж варто обов'язково звернути увагу при виборі? Давайте спробуємо розібратися в цьому питанні і розповість нам про це співробітник інтернет-магазину: http://www.sofa.kiev.ua/, в якому ви можете придбати якісні дивани за доступною ціною.

Будь-яку модель дивана можна охарактеризувати за такими параметрами:

  • тип;
  • призначення;
  • розміри (довжина, ширина і глибина);
  • матеріал каркаса;
  • матеріал оббивки;
  • матеріал наповнювача;
  • наявність підлокітників і ніші для білизни.

Щоб підібрати найкращий диван, важливо знайти оптимальне поєднання всіх перерахованих вище аспектів.

Типи диванів

Сучасний дизайн припускає наявність будь-яких, найчастіше самих хитромудрих форм диванів. Але, якщо говорити про серійне виробництво меблів, то найбільш поширеними традиційними є:

Прямі і прямі розкладні дивани. Якщо при описі дивана не згадується його форма, це означає, що мова йде саме про такий варіант. Варто відзначити, що стандартний прямий диван - це модель без механізму, тобто НЕ розкладається. Якщо ж ви плануєте придбати диван, що поєднує в собі функції місця відпочинку і щоденного сну, то придивіться, в першу чергу, до прямих розкладних моделей. У таких диванах можуть бути використані практично будь-які механізми трансформації, що дає велике поле для вибору.

Не менш популярні у покупців кутові розкладні дивани. Такі моделі виглядають сучасно, привносять новизну в інтер'єр, часто використовуються для зонування простору. Кутові нерозкладні моделі можуть бути як кухонними куточками, так і варіантом для відпочинку в кімнаті. Мінус кутових диванів - вони більш громіздкі, ніж лінійні. А якщо ви плануєте використовувати такий диван в якості постійного спального місця, звертайте увагу на міцність і якість механізмів його трансформації. А до безперечних плюсів таких моделей варто віднести можливість використовувати кути приміщення, які недоступні для інших меблів, а також створення більшої кількості посадочних місць. Вони часто оснащуються додатковими опціями, у вигляді підлокітників, підставок і т.д.

Модульні дивани, на відміну від звичайних, дозволяють покупцеві самостійно сформувати форму і розмір місця відпочинку. Це вже спеціальна система, яка складається з декількох різних за розміром і формою елементів, які можна з'єднувати в будь-яких конфігураціях. Конструкція модульних диванів може бути двох типів: жорстка  і вільна. Такі дивани дають великий простір для творчості при створенні інтер'єру, але, як правило, не зовсім підходять в якості постійного спального місця. Традиційний комплект диван плюс крісла - зазвичай це лінійний диван і одне або декілька крісел, що виконані в єдиному стилі і кольорі. Такий набір, також як модульна система, дозволяє збільшити кількість посадкових місць. Крім цього, в кріслах часто встановлюється механізм трансформації, що дає додаткові спальні місця (так звані крісла-ліжка).

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ