Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко взяв участь у розширеному засіданні Колегії облдержадміністрації

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко взяв участь у розширеному засіданні Колегії облдержадміністрації

17.09.16 20:02 0 539
- В цілому місто Чернігів готове до опалювального сезону. система співвідносин в сфері тепло-, енерго- та газопостачання як на державному, так і на місцевому рівні є досить суттєвою проблемою й хотілось би підкреслити - не місцевого рівня. Ми на місцях більш-менш з ситуацією розбираємось. Держава потребує системних міжвідомчо-узгоджених законодавчих рішень в системі тепло-, енерго- та газопостачання, - зазначив Владислав Атрошенко в Чернігівській обласній державній адміністрації на розширеному засіданні Колегії обласної державної адміністрації.

У цьому засіданні взяли участь Міністр соціальної політики України Андрій Рева, голова Чернігівської облдержадміністрації Валерій Куліч та його заступники, голова обласної ради Ігор Вдовенко, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко та Прилуцький міський голова Ольга Попенко. Також були присутні голови райдержадміністрацій та районних рад, керівники структурних підрозділів ОДА та міської ради, представники підприємств та організацій житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу, а також місцеві журналісти.

Головною темою обговорення була готовність паливно-енергетичного комплексу, об'єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років.

Перед присутніми з доповідями на відповідну тему виступили заступник голови ОДА Сергій Сергієнко, голови правління ПАТ «Облтеплокомуненерго» Віктор Геращенко, ПАТ «Чернігівгаз» Алла Ярова та ПАТ «Чернігівобленерго» Володимир Ткач та інші відповідальні посадові особи.

У своїй промові міський голова Владислав Атрошенко, звертаючись до Міністра соціальної політики України, попросив передати подяку Президенту України та Прем'єр-міністру України щодо чіткої позиції децентралізації та закликав прикласти зусиль не звертати з цього шляху.

Чернігівський міський голова також торкнувся питання впровадження в місті Чернігові Єдиного розрахункового центру, фінансування професійно-технічних училищ та надання медичної послуги з гемодіалізу. За його словами, подібні проблеми повинні вирішуватись в комплексі на державному рівні. Крім того, міський голова висловив прохання – скоротити тендерні процедури.

Завершуючи розширене засідання Колегії, Міністр соціальної політики України Андрій Рева запевнив, що всі порушені проблемні питання будуть доведені до відома керівництва держави та по можливості вирішені.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині виявлено ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ