Степан Барна: «Сумлінним роботодавцям і відповідальним інвесторам ми надамо захист та підтримку»

Степан Барна: «Сумлінним роботодавцям і відповідальним інвесторам ми надамо захист та підтримку»

17.09.16 18:12 0 580
Жодних перешкод для діяльності підприємств, комерційних структур та організацій, які будуть створювати робочі місця, реєструватися на території Тернопільської та справно платити податки області не буде. В цьому запевнив Голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

Він підкреслив, що показники кримінальних проваджень проти бізнесу на Тернопільщині скоротилася майже у три рази у порівнянні з аналогічним періодом минулого року – з 41 до 14. «Це є добрим сигналом, що свідчить про добрі умови для розвитку бізнесу в Тернопільській області», - зауважив Степан Барна.

Водночас Голова ОДА зазначив, що і бюрократичні перепони будуть зведені до мінімуму. В якості вдалого прикладу цьому він привів організацію діяльності Чортківської філії «СЕ Борднетце-Україна».

«Необхідні документи почали оформлювати у квітні, а у вересні на підприємстві вже запустили першу чергу виробництва. Це означає, що за півроку можна повністю пройти необхідні бюрократичні процедури, і не затягувати їх на роки», - зазначив Степан Барна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Вінниці відбулися ...
Наступна новина: В Житомирській області для ...

КОМЕНТАРІ