Ігор Вонс: «Підтримка спортсменів та розвиток спорту на Тернопільщині буде продовжуватись»

Ігор Вонс: «Підтримка спортсменів та розвиток спорту на Тернопільщині буде продовжуватись»

17.09.16 21:17 0 912
Підтримка спортсменів, які захищають честь Тернопільщини та України, залишається важливою складовою роботи обласної адміністрації. При цьому і розвиток галузі, зокрема розбудова спортивної інфраструктури, належне забезпечення тренувальних баз - буде продовжена. Про це повідомив Ігор Вонс, заступник Голови Тернопільської ОДА.

«Наші олімпійці та параолімпійці доводять, що навіть в доволі скрутних умовах можна отримувати перемоги. Тому в найближчій перспективі стоїть завдання максимально покращити умови для тренувань спортсменів Тернопільщини. В цьому напрямку уже ведеться робота. Зокрема в найближчих планах адміністрації оптимізувати фінансову підтримку спортивних шкіл та організацій. Також ми передбачаємо додаткову увагу звернути на розвиток водних видів спорту, в яких Тернопільщина завжди мала хороші результати», - заначив Ігор Вонс.

Окрім того, за його словами, заохочення спортсменів та допомога їм у вирішенні побутових питань також повинно займати вагоме місце.

При дотриманні норм чинного законодавства, в рамках такої підтримки з боку обласної адміністрації, документи на земельні ділянки отримали Ельнур Ахадов – Чемпіон Світу 2015 року, Чемпіон Європи 2014 року, срібний та бронзовий призер Чемпіонату Європи 2013-2015 років з веслування на каное, що проживає у с. В. Глибочок, Тернопільської області. А також Петро Горунович, тренер обласної ДЮСШ «Буревісник» та особистий тренер чемпіона.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку у бібліотеці — ...
Наступна новина: Что такое игры-одевалки?

КОМЕНТАРІ