На Вінничині за принципової позиції прокуратури вбивці нестимуть справедливе покарання

На Вінничині за принципової позиції прокуратури вбивці нестимуть справедливе покарання

17.09.16 16:51 0 506
За принципової та послідовної позиції ювенальних прокурорів прокуратури Вінницької області апеляційним судом залишено без змін вирок Тульчинського районного суду, яким 17-ти та 18-ти річних жителів одного з сіл Томашпільського району визнано винними у розбійному нападі на односельця – ветерана Великої Вітчизняної війни. Неповнолітній юнак наніс потерпілому ножові порання в область серця, що спричинило його смерть.

На переконання державного обвинувача, з яким повністю погодилася колегія суддів апеляційної інстанції, призначене злочинцям покарання за ч. 4 ст. 187, п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України у виді 8 та 11 років позбавлення волі є справедливим та законним.

Додатково: ч. 4 ст. 187 КК України - розбійний напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаного із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, кваліфікуючою ознакою якого є розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень – карається позбавленням волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років;

п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України – вчинення умисного вбивства, кваліфікуючою ознакою якого є вбивство, вчинене з корисливих мотивів – карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: судитимуть ...
Наступна новина: В Луцьку на нараді у ...

КОМЕНТАРІ