У Луцьку — фотовиставка кращих проектів Програми транскордонного співробітництва “Польща — Білорусь — Україна”

У Луцьку — фотовиставка кращих проектів Програми транскордонного співробітництва “Польща — Білорусь — Україна”

17.09.16 14:55 0 588
На Театральному майдані Луцька триває фотовиставка кращих проектів, які були реалізовані у рамках Програми транскордонного співробітництва “Польща — Білорусь — Україна”, організована Спільним Представництвом технічного секретаріату Програми у Львові. Програма охоплює 6 областей України — Львівську, Волинську, Закарпатську, Рівненську, Тернопільську та Івано — Франківську. Її основна мета — промоція і збереження місцевої культури та історичної спадщини, розвиток транспортних послуг та інфраструктури, підтримка розвитку охорони здоров'я та соціальних послуг та ін.

За словами організаторів, демонструвати виставку розпочали з Луцьку, адже Волинська область є найбільш активним регіоном у рамках Програми. Пізніше вона буде виставлена й у інших обласних центрах україни. Загалом у проекти, що були реалізовані на Волині, інвестовано 35 млн євро. Окрім цього, вони закликають представників місцевого самоврядування та юридичних осіб і активних громадян до співпраці та подання нових актуальних пропозицій.

Оглянути виставку прийшов перший заступник міського голови Тарас Яковлев, який подякував організаторам за змістовну презентацію проекту та висловив сподівання на подальшу співпрацю.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Контрактна служба на ...
Наступна новина: На Житомирщині проведено ...

КОМЕНТАРІ