У Тернополі завершено капітальний ремонт 32 дворів

У Тернополі завершено капітальний ремонт 32 дворів

17.09.16 17:21 0 713
15 вересня, під час традиційного ранкового об’їзду, міський голова Сергій Надал побував у дворі на вул. Чалдаєва, 11, де днями розпочався капітальний ремонт двору. Наразі там тривають підготовчі роботи, знято старе асфальтобетонне покриття.

«Традиційно перед тим, як ми розпочинаємо ремонт будь-якого двору, ми радимося з мешканцями та беремо до уваги їх пропозиції. Так було і на цьому об’єкті. Зокрема, жителі будинку попросили збільшити їм кількість місць для паркування автомобілів, облаштувати еко-парковку, тротуар, дорожнє покриття та відмостку у будинку», - розповідає очільник Тернополя.

Сергій Надал розповідає, що цього року на вул. Чалдаєва були відремонтовані двори будинків №10, 2 та 15, а минулого - ремонт проведено біля будинку №8.

«Ремонти дворів у Тернополі тривають за графіком. Станом на уже відремонтовано 32 прибудинкові території, роботи тривають ще на восьми об’єктах, - додає міський голова. - Ремонти триватимуть до того часу, поки сприятиме погода».

Загалом міська рада кожного року у Тернополі ремонтує близько 40 дворів. Наразі управління ЖКГ на основі звернень мешканців, депутатів та висновків комісії працює над створенням титульного списку капітального ремонту житлового фонду на 2017 рік.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку на Театральному ...
Наступна новина: На Вічевому майдані ...

КОМЕНТАРІ