Правову освіту населення Житомирщини будуть підвищувати

Правову освіту населення Житомирщини будуть підвищувати

17.09.16 13:09 0 599
15 вересня, у Житомирській облдержадміністрації відбулося перше засідання Житомирської обласної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення, у якому взяли участь перший заступник голови обласної ради Володимир Ширма та начальник Головного територіального управління юстиції у Житомирській області Олександр Грабар та представники структурних підрозділів ОДА.

Усіх учасників засідання ознайомили із напрямками роботи обласної МКМР з правової освіти населення та затвердили план роботи на II півріччя 2016 року.

Діяльність МКМР має бути спрямована на підвищення ефективності діяльності органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, об'єднань громадян, навчальних закладів та закладів культури, наукових установ, видавництв та ЗМІ.

Крім цього, на засіданні було обговорено основні напрямки та стан правоосвітньої роботи, що здійснюються управлінням культури та управління сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Також було вирішено провести з 3 по 10 жовтня обласний тиждень правових знань, приурочений до 15-ої річниці прийняття Національної програми правової освіти населення.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: У Житомирі відкрилася ...

КОМЕНТАРІ