ПАТ

ПАТ "Рівнеазот" підбирає спеціалістів спільно з фахівцями міського центру зайнятості

17.09.16 15:35 0 675
Днями у Рівненському міському центрі зайнятості відбулася зустріч шукачів роботи, які цікавляться роботою на підприємстві ПАТ «Рівнеазот» з директором департаменту з управління персоналом Володимиром Свідерським та заступником начальника відділу кадрів Миколою Дмитруком. Роботодавець презентував вакансії слюсарів-ремонтників, електромонтерів, водіїв, апаратників, електрогазозварників.

На таких заходах шукачі роботи можуть не лише напряму поспілкуватися з представником кадрової служби підприємства, а й пройти попередню співбесіду, що значно економить час і роботодавцеві, і претендентам на вакансії.

Уся робота підприємства з набору та розвитку висококваліфікованого персоналу проводиться відповідно до кадрової політики ПАТ «Рівнеазот». На підприємстві зацікавлені у молодих спеціалістах, освіта яких тією чи іншою мірою торкається процесу виробництва. Фахівці підприємства готові поділитися власним досвідом із випускниками та допомогти їм здобути необхідні знання.

Тісна співпраця ПАТ «Рівнеазот» із Рівненським міським центром зайнятості відіграє далеко не останню роль у підборі кадрів для підприємства. Працівники кадрової служби «Рівнеазоту» окрім традиційних зустрічей із шукачами роботи, також відвідують різноманітні семінари та інші заходи, які регулярно організовують фахівці центру зайнятості.

Підбір на вакантні посади підприємства триває. Детальну інформацію щодо можливостей працевлаштування можна отримати в Рівненському міському центрі зайнятості, відділ взаємодії з роботодавцями, телефон 26-66-85.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Одинадцята сесія ...
Наступна новина: Реалізація інвестиційних ...

КОМЕНТАРІ