На Вінниччині прокуратурою розпочато розслідування за фактом хуліганських дій вчинених працівниками поліції

На Вінниччині прокуратурою розпочато розслідування за фактом хуліганських дій вчинених працівниками поліції

17.09.16 19:12 0 497
Зокрема, вчора, 14 вересня, близько 23 години, в одному із Гайсинських кафе, четверо чоловіків, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, почали ображати та нав’язувати свою присутність двом жінкам, які відпочивали у закладі. Одна з них зателефонувала чоловіку, який приїхав з дому на допомогу. Словесна перепалка переросла в бійку, в результаті якої жінці та чоловікові заподіяні тілесні ушкодження.

Як з’ясувалось, серед учасників інциденту були три діючих працівники Гайсинського відділу поліції та один колишній поліцейський, який не пройшов атестацію.

За вказаним фактом прокуратурою Вінницької області внесено відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 296 КК України, а саме - хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинене групою осіб.

Наразі у кримінальному провадженні призначено судово-медичні експертизи потерпілим, проводяться допити свідків, виконуються інші першочергові слідчі дії, спрямовані на швидке, повне та неупереджене дослідження обставин кримінального правопорушення.

Досудове розслідування доручено проводити слідчому відділу прокуратури Вінницької області.

Зазначимо, що вказані дії караються обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Якими будуть ціни на ...
Наступна новина: Вінничина: на Крижопільщині ...

КОМЕНТАРІ