В Луцьку на Театральному майдані розширять фотостенд загиблим учасникам АТО

В Луцьку на Театральному майдані розширять фотостенд загиблим учасникам АТО

17.09.16 17:12 0 595
Під головуванням міського голови Миколи Романюка відбулася робоча нарада щодо розширення фотостенду загиблим учасникам АТО, який встановлений на Театральному майдані Луцька. Участь у засіданні взяли заступник міського голови Тарас Яковлев, представники структурних підрозділів міської ради, керівник ГО “Волинська спілка ветеранів антитерористичної операції” Вадим Ваврищук, керівник центру допомоги учасникам АТО у Волинській області Юрій Дмитрук, керівник ГО “Спілка ветеранів АТО міста Луцька” Микола Окуневич, голова ГО “Члени родин загиблих в АТО “Надія” Любов Карабан та депутат міської ради, член ГО “Члени родин загиблих в АТО “Надія” Майя Шостак.

Міський голова Микола Романюк наголосив, що назріла необхідність розширення фотостенду загиблим учасникам АТО. Раніше на ньому поруч з Героями Небесної Сотні були розміщені фотографії військовослужбовців, які загинули під час виконання завдань у зоні антитерористичної операції, з Луцька та Луцького району. Однак, біля фотостенду почали розміщувати портрети військовослужбовців з інших населених пунктів Волині. За його словами, вирішено його розширити, аби розмістити фотографії усіх мешканців Волинської області, які віддали життя захищаючи територіальну цілісність України.

Микола Романюк зауважив, що оновлений фотостенд включатиме у себе фотографії Героїв Небесної Сотні, лучан та волинян, які загинули під час проведення АТО.

Учасники наради обговорили запропонований проект та внесли свої побажання щодо його облаштування. Зокрема, за пропозицією представників ГО “Члени родин загиблих в АТО “Надія” Любов Карабан та Майї Шостак буде встановлено додаткову поличку, де громадяни зможуть ставити лампадки.

Зрештою, проект було підтримано і оновлений фотостенд буде встановлено на Театральному майдані до 14 жовтня 2016 року.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку на нараді у ...
Наступна новина: У Тернополі завершено ...

КОМЕНТАРІ