У Чернігові привітали рятувальників зі святом

У Чернігові привітали рятувальників зі святом

17.09.16 08:42 0 580
Вчора працівники ДСНС в Чернігівській області відзначили День рятувальника України, яке відзначається 17 вересня. Цьогоріч свято подвійне, адже Державна служба України з надзвичайних ситуацій відзначає своє 20-річчя. Це професійне свято сильних, мужніх і відважних людей, які надійно стоять на сторожі життя та безпеки громадян, захищають природні багатства й матеріальні цінності від проявів стихії та техногенних катастроф.

На Красній площі міста до Дня рятувальника відбулась виставка техніки, яка кожного дня виїжджає на ліквідацію надзвичайних ситуацій та різних пожеж.

В Чернігівському обласному українському музично-драматичному театрі імені Т. Г. Шевченка рятувальників привітали представники влади, найвідважнішим вони вручили відзнаки облдержадміністрації, обласної та міської рад.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко у своєму виступі подякував працівникам ДСНС за нелегку працю. Він побажав, аби щоденних викликів на пожежі та надзвичайні ситуації було якомога менше, щоб робота була більш спокійною.

Виступаючі також зазначили, що громада буде завжди високо цінувати постійну готовність рятувальників до найсуворіших випробувань у боротьбі з незваним лихом, прагнення якнайшвидше надати допомогу тим, хто її найбільше потребує.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Відеосюжет ТРА "Новий Чернігів"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі вадим ...

КОМЕНТАРІ