Волинський коледж Національного університету харчових технологій відзначив своє 50 - річчя

Волинський коледж Національного університету харчових технологій відзначив своє 50 - річчя

18.09.16 09:36 0 688
У житті Волинського коледжу Національного університету харчових технологій визначний день — 50 років з дня заснування навчального закладу. Окрім цього, саме виповнюється 10 років з моменту створення структурного підрозділу НУХТ у Волинській області, та 400 років Луцькому ієзуїтському колегіуму, у приміщенні якого знаходиться коледж.

З нагоди цих святкових подій у Палаці культури міста Луцька зібралися представники міської та обласної влади, зокрема заступник міського голови Андрій Киця, заступник голови Волинської облдержадміністрації Світлана Мишковець, заступник голови обласної ради Роман Карпюк, керівництво Національного університету харчових технологій, випускники коледжу, ветерани педагогічної праці та студенти.

Першим привітав усіх учасників святкового дійства директор коледжу Ігор Корчук. “Історія нашого коледжу нерозривно пов'язана з історією Луцька. ми святкуємо ювілей новітньої історії коледжу, який стрімко розвивається і займає належне місце у освітянській родині Волинської області. Нас усіх об'єднує повага до знань і віра у потенціал кожного нашого студента. Серед наших випускників — чимало висококваліфікованих спеціалістів, керівників провідних установ та підприємств. Ми першими почали підготовку фахівців у галузі харчової та переробної промисловості. За 10 років існування як самостійний структурний підрозділ НУХТ на Волині нам вдалося багато чого досягнути. Та попри це, ми продовжуємо йти шляхом динамічного розвитку”, - наголосив він. Окрім цього, Ігор Корчук висловив подяку владі міста за співпрацю і допомогу у зміцненні матеріально — технічної бази коледжу.

Світлана Мишковець, звертаючись до присутніх, зазначила: “Найбільшим вашим багатством є педагоги та студенти. Адже в подальшому вони неодмінно стануть професіоналами своєї справи як в Україні, так і за її межами. Тому бажаю вам процвітання, мирного неба, та успіхів”.

Заступник міського голови Андрій Киця у своїй вітальній промові, перш за все, подякував колективу коледжу за співпрацю та наголосив, що напрямки, за якими готують спеціалістів у коледжі, завжди будуть перспективними та приноситимуть користь місту. “Приємно відзначити, що тут безперервно з'являються нові технології. Наш світ стрімко змінюється, і завдяки цьому ваш навчальний заклад завжди йтиме в ногу з часом та потребами суспільства. Я переконаний, що і надалі наша співпраця допоможе розвиватися. Тому бажаю вам усім міцного здоров'я, успіхів, миру і добра”, - наголосив він.

Заступник голови обласної ради Роман Карпюк привітав усіх педагогів та студентів від імені депутатського корпусу обласної ради, побажавши усім натхнення та нових творчих здобутків.

Також із 50 - річним ювілеєм колектив коледжу привітав перший проректор Національного університету харчових технологій Володимир Яровий. Він передав найкращі побажання від імені ректора університету Анатолія Українця, а також додав: “Дуже дякую вам за 10 років нашої спільної роботи. Ми сповнені гордості через те, що основне студентське поповнення нашого університету отримуємо завдяки вашим старанним та успішним молодим спеціалістам”.

Урочиста частина заходу доповнювалася цікавою концертною програмою.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ