Історія Lineage 2

Історія Lineage 2

18.09.16 13:48 0 1051

Вперше в Росії ця знаменита корейська гра від компанії NCSoft вийшла в 2008 році під назвою Lineage 2 The 2nd Throne: Gracia Part 1, яка нікому ні про що не говорила. А найперша версія під назвою "Прелюдія" вийшла в Кореї ще в далекому 2003 р. До речі, пограти в lineage 2 вам допоможе cервер gracia epilogue на scryde.ru.

Фанати часто називають цю гру l2, la2, Лінейдж, а частіше - просто Лінійка. В ігровій індустрії це був справжній прорив, ніколи ще гравці не бачили настільки масштабного 3D-світу, де тисячі людей отримали можливість грати одночасно. На момент першої появи в Росії, гра мала неякісну локалізацію і силу-силенну лівих серверів, але через брак гідних альтернатив, відразу ж почала набирати популярність. Так, в той час світ вже почув про іншу не менш популярну гру - знамениту World of Worcraft, але перспектива обов'язкової кабали у вигляді щомісячної абонентської плати за гру, відлякувала і по сей день відлякує від неї багатьох потенційних гравців. Лінейдж 2 - зовсім інша справа, гра безкоштовна, яка ні в чому не поступається заокеанським титанам, що зробило її популярність практично неминучою. За деякими даними, загальна кількість гравців у всьому світі досягла 15 мільйонів.

Гра вражала красою і простотою геймплея. Для переміщення по карті досить простих кліків миші. Те, що в інших іграх вимагає десятки годин стомлюючого проходження, в "Лінійці" робиться за годину-дві. Наприклад - отримання першої професії досягається шляхом проходження декількох нескладних квестів (завдань). Для отримання ж другої професії, гравцеві взагалі досить лише заплатити певну суму ігрової валюти, яку можна цілком заробити, проходячи різні завдання.

Всього для гри було випущено близько 7 доповнень (так званих хронік). В останньому з них з'явилася нова раса Kamael - істоти, схожі на ангелів з одним крилом. Всі доповнення виходять спочатку в Кореї, потім з'являються на американських і європейських серверах і лише потім виходять в Росії. Причому, плати за доступ до нових можливостей, на відміну від багатьох інших коробкових ігор, не стягується.

Наступне оновлення гри, яке припало на жовтень того ж року, лише виправило деякі несправності. Зате третє оновлення, яке припало на квітень 2009 р, виявилося разюче масштабним. Було вдосконалено практично все, включаючи сам ігровий "движок". Без того величезний ігровий світ поповнився новим континентом - Грація, дістатися до якого можна на звичайному або літаючому кораблі. Істотно розширився вибір зброї та обладунків. Персонажі високого рівня отримали відразу цілу купу нових можливостей для подальшого розвитку - більш просунуті елементи екіпіровки, нові вміння, талісмани, сувої, а так само відкрилися нові рівні для кланів і окремих гравців. Була змінена система боїв за територію і різних турнірів. Разом з тим, в грі багато спростилося, наприклад на розвиток умінь тепер потрібно в десять разів менше досвіду.
Як на рахунок польоту на драконах?
Наступне оновлення, яке вийшло в листопаді того ж року, називалося Lineage 2 The 2nd Throne: Gracia. Перше, що відразу ж впадало в очі, це поява нової локації - Грані Реальності, потрапити в яку можуть тільки гравці високих рівнів, починаючи з вісімдесятого. У гру нарешті була додана довгоочікувана система внутрішньої пошти з можливістю пересилання між гравцями грошей, обладунків і всього, чого завгодно. Були додані нові знання і вміння, зокрема - здатність приймати інший вигляд, що збільшує силу героя.

Подальші зміни в грі привели до появи ще дуже багато чого цікавого. З екіпіровки, з'явилися нові маски, примарна зброю, що зникає після певного часу. З'явилися чарівні камені, які можна вибивати з чудовиськ і вставляти в свою зброю, що може непередбачуваним чином змінювати її властивості. Монстри стали розумнішими, завдяки переробленому штучного інтелекту. Крім замків, в грі з'явилися фортеці. Але найголовніша подія - це, звичайно, поява раси Камаеля - темних однокрила ангелів, які привнесли в гру свіжий струмінь. Раса воістину дуже незвичайна. Для Камаеля, наприклад, створені спеціальні види зброї (арбалети, рапіри і стародавні мечі), якими можуть користуватися тільки вони. Ще вони вміють літати і битися в повітрі.

Гра бурхливо розвивається донині, не перестаючи радувати гравців все новими оновленнями.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Пора переобуться на зиму
Наступна новина: Що таке георадар і де він ...

КОМЕНТАРІ