На Вінниччині триває боротьба з гральним бізнесом

На Вінниччині триває боротьба з гральним бізнесом

20.09.16 08:05 0 606
Як ми повідомляли раніше, Вінницькою місцевою прокуратурою, в рамках відкритого кримінального провадження, продовжується боротьба з гральними закладами на території обласного центру. Так, нещодавно під час проведення санкціонованого обшуку в гральному закладі, розташованому в мікрорайоні «Вишенька», виявлено та вилучено 17 одиниць комп’ютерної техніки, документи щодо діяльності грального закладу, “чорну бухгалтерію” та майже 7000 гривень незаконно отриманого прибутку.

На підставі зібраних доказів, адміністратору грального закладу оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 203-2 КК України та скеровано до суду клопотання про застосування до підозрюваної запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Нагадаємо, санкцією ч. 1 ст.203-2 КК України передбачене покарання у виді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Так, у відповідності до положень ч. 7 ст 194 КПК України, до підозрюваного, обвинуваченого у вчиненні злочину, за який передбачено основне покарання у виді штрафу понад три тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, може бути застосовано запобіжний захід лише у вигляді застави або тримання під вартою у випадках та в порядку, передбачених цією главою.

Натомість, ухвалою слідчого судді Вінницького міського суду відмовлено у задоволенні клопотання слідчого про застосування до підозрюваної запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та застосовано найбільш м'який запобіжний захід у виді особистого зобов'язання.

Саме тому Вінницька місцева прокуратура подала апеляційну скаргу на ухвалу слідчого судді Вінницького міського суду з вимогою скасувати вказану ухвалу та застосувати до підозрюваної запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Досудове розслідування триває, правоохоронцями вживаються заходи для встановлення організаторів діяльності вказаного закладу.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ