В Луцьку депутати працюють у складі постійних комісій

В Луцьку депутати працюють у складі постійних комісій

20.09.16 12:50 0 693
28 вересня відбудеться чергова сесія міської ради. Напередодні пленарного засідання депутати працюють у складі постійних комісій міської ради. на своє засідання зібралися члени комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва. Участь у засіданні взяли секретар міської ради Юлія Вусенко, депутати Петро Нестерук, Вікторія Побережна, Сергій Шкода та Тарас Шляхтич.

Заступник міського голови Сергій Григоренко поінформував присутніх з питання “Про окремі питання щодо розміщення тимчасових споруд на території міста”. Він зауважив, що це питання вноситься повторно. Внесено корективи у проект документу. За його словами, у новому рішенні пропонується обмежити дію його на 13 вулиць, а не усе місто. Також рішення діятиме до 1 лютого 2017 року.

Члени комісії підтримали відповідний проект рішення.

Також члени постійної комісії розглянули питання “Про внесення змін до додатку рішення Луцької міської ради № 12/12 від 31.08.2016 року “Про бюджетний регламент Луцької міської ради”. Депутат Тарас Шляхтич, який виступив доповідачем, зазначив, що при прийнятті рішення про бюджетний регламент не врахували окремих пунктів. Зокрема, він пропонує вносити на громадські слухання проект міського бюджету перед його розглядом на засіданнях виконавчого комітету та сесії міської ради. Обговоривши пропозицію, присутні підтримали відповідний проект рішення.

Розглянули присутні й питання “Про передачу майна, набутого під час реалізації Проекту “Модернізація зоопарків в Замості та Луцьку”, “Про оплату комунальних послуг в орендованому приміщенні” та інші.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині директор ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ