В Луцьку міський голова Микола Романюк провів прийом громадян з особистих питань

В Луцьку міський голова Микола Романюк провів прийом громадян з особистих питань

21.09.16 19:26 0 721
Міський голова Микола Романюк провів черговий прийом громадян з особистих питань. Загалом до нього звернулося понад 40 жителів міста.

Переважно лучани прохали посприяти у вирішенні житлових питань. Зокрема, щоб не займатися ремонтом даху взимку, жителі будинку на вулиці Львівській, 63 дбають про це вже і звернулися з клопотанням виділити кошти на ремонт покрівлі. Микола Ярославович запевнив, що найближчими днями їхнє прохання буде виконано.

Також до міського голови звернулося кілька підприємців з проханням допомогти врегулювати питання щодо розміщення тимчасових споруд.

Подібних звернень з кожним прийомом не зменшується, адже міська влада намагається врегулювати питання з розміщення малих архітектурних форм, які у свій час були встановлені самовільно, або строк дії договору щодо їх розміщення вже завершується, але далеко не всім підприємцям це подобається. Оскільки наразі йде мова про повне упорядкування вулиць, кожен підприємець повинен ознайомитися та діяти в межах комплексних схем розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, затвердженних рішенням виконавчого комітету Луцької міської ради.

Окремі питання стосувалися й приватизації земельних ділянок, ремонту прибудинкових територій та вирішення житлово-комунальних проблем.

Над вирішенням проблем громадян спільно з міським головою працювали й керівники департаментів та управлінь.

За результатами прийому всім заявникам було надано роз'яснення. Окрім того, Микола Ярославович доручив відповідним структурним підрозділам міської ради в найкоротші терміни вирішити проблемні питання лучан. При цьому, кожне питання також буде й на особистому контролі у міського голови.

Департамент “Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку”

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На львівському Форумі ...
Наступна новина: Чернігівський міський ...

КОМЕНТАРІ