Всеукраїнське військове паломництво увосьме відбулося у Марійському духовному центрі у Зарваниці

Всеукраїнське військове паломництво увосьме відбулося у Марійському духовному центрі у Зарваниці

21.09.16 13:17 0 552
Формувати потужну віруючу християнську українську армію допомагає підтримка військових капеланів та священослужителів. Ми повинні розуміти, що боротьба і захист Вітчизни без молитви до Бога — неможлива. Про це наголосив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна під час традиційного Всеукраїнського військового паломництва у Зарваниці.

«Ми займаємося не лише бойовим та патріотичним вихованням нашої молоді, особливу увагу надаємо ще й вихованню духовному. Хочу відзначити важливість місії капеланства та священослужителів, які не лише тут супроводжують наших військових, а й там, на передовій, разом з нашими героями захищають територіальну цілісність нашої держави. У цьому протистоянні вони забезпечують набагато важливішу зброю — віру в свою перемогу. Подібні заходи необхідні для того, щоб ми шанували пам'ять про тих, хто віддав своє життя за наше право самому обирати своє майбутнє, а також молилися за тих, хто захищає нашу державу. По-особливому це важливо у контексті відновлення військових частин на території Тернопільської області та відновлення армії вцілому», — зазначив очільник області.

Нагадаємо, Всеукраїнське військове паломництво вже ввосьме відбулося у Марійському духовному центрі на Тернопільщині.

Гасло цьогорічного релігійного заходу — «Вірних стереже Господь». У ньому взяли участь військовослужбовці, добровольці, родини загиблих в зоні АТО, курсанти, ліцеїсти військових ліцеїв, волонтери та віряни.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За кошти ЄС у Тернополі ...
Наступна новина: В Тернополі повідомлення ...

КОМЕНТАРІ