На Вінничині збільшення фінансової допомоги на реалізацію природоохоронних заходів за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища (+фото)

На Вінничині збільшення фінансової допомоги на реалізацію природоохоронних заходів за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища (+фото)

21.09.16 14:01 0 595
За інформацією Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації продовжується реалізація природоохоронних заходів на Вінниччині.

З початку року з передбачених видатків обласного бюджету на здійснення заходів з охорони навколишнього природного середовища у сумі 43,21 млн. грн.,загальний обсяг фінансування проектів екологічного спрямування, з урахуванням надходжень до Фонду, становить 22,3 млн. грн., з яких освоєно 8,42 млн. грн.

Значні кошти обласного бюджету спрямовані на впровадження природоохоронних заходів з поводження з твердими побутовими відходами.

Так, за фінансової допомоги обласного бюджету при співфінансуванні з селищного бюджету придбано сміттєвоз для Томашпільської територіальної громади.

Здійснюються заходи з відновлення первісного вигляду парків - пам'яток садово - паркового мистецтва в обласних закладах охорони здоров'я, соціального захисту та територіальних громадах області.

Проводяться роботи з поліпшення екологічного стану водойм та річок, реалізуються заходи на об'єктах водовідведення, пов'язаних з техногенною ситуацією в регіонах.

Укладено договори між сільськими радами 9 районів та Головним управлінням ДСНС у Вінницькій області на проведення робіт з перезатарення та складування непридатних пестицидів. З Департаментом екології та природних ресурсів облдержадміністрації і виконавцем робіт опрацьовується питання щодо закупівлі спецтари.



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцьк: осіння зарядка ...

КОМЕНТАРІ