На Вінничині прокуратура наполягає притягнути до відповідальності посадовців,які ухиляються від виконання судових рішень

На Вінничині прокуратура наполягає притягнути до відповідальності посадовців,які ухиляються від виконання судових рішень

21.09.16 08:10 0 508
Прокуратурою області виявлено, що службові особи одного з підприємств Вінницького району, яке здійснює видобування граніту, маючи можливість, умисно не виконують 10 рішень суду про стягнення заборгованості до бюджету та фондів соціальної спрямованості на загальну суму майже 2 млн гривень.

Установлено, що керівництвом підприємства-боржника, у порушення ст. 12 Закону України «Про виконавче провадження», упродовж 2015-2016 років вчинено дії, які ускладнюють виконання судових рішень, зокрема відкрито 7 нових банківських рахунків з метою уникнення списання коштів з арештованих державним виконавцем рахунків.

Прокуратурою Вінницької області за вказаним фактом до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. З ст. 382 Кримінального кодексу України.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ