Луцьк: в місті розпочалась акція „Чисте повітря”

Луцьк: в місті розпочалась акція „Чисте повітря”

21.09.16 17:35 0 658
Основним джерелом викидів забруднюючих речовин в місті Луцьку, понад 92 % від загального рівня викидів, є робота двигунів внутрішнього згоряння автомобільного транспорту.

З метою контролю за рівнем викидів громадського автотранспорту, на який протягом року надходили непоодинокі нарікання лучан до відділу екології, 19 вересня 2016 року міським головою було видано розпорядження № 476 „Про проведення в місті акції „Чисте повітря”.

акцію проводили на вул. Теремнівській (кінцева зупинка маршрутних таксі № 9). Представники відділу екології, управління транспорту і зв'язку Луцької міської ради та ПАТ „Волинь-Авто” перевірили 11 одиниць маршрутних таксі № 9, які були на лінії. Перевищень вмісту забруднюючих речовин у відпрацьованих газах автотранспорту не було зафіксовано.

Акція триватиме до 20 жовтня цього року.

Повідомляємо, що відповідно до статті 81 Адміністративного кодексу України (експлуатація автотранспортних та інших пересувних засобів з перевищенням нормативів вмісту забруднюючих речовин у відпрацьованих газах) на водіїв чекає штраф у розмірі 510 грн.

Відділ екології міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині валерій ...
Наступна новина: У громадському транспорті ...

КОМЕНТАРІ