Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко закликає чернігівців активніше брати участь у міській програмі 80/20

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко закликає чернігівців активніше брати участь у міській програмі 80/20

21.09.16 19:47 0 655
Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко закликав жителів міста активніше брати участь у міській програмі 80/20. Це програма, яка передбачає проведення капітальних ремонтів будинків ОСББ та ЖБК на умовах співфінансування. Місто за рахунок бюджету платить 80% вартості ремонту і самі мешканці – 20%.

Минулого тижня на засіданні виконавчого комітету міської ради, який своїм рішенням дав старт практичному виконанню цієї програми, Владислав Атрошенко наголосив на тому, що першими в нашому місті зорієнтувалися і приєдналися до неї мешканці досить нових і дорогих будинків.

Але ж ідея і мета цієї програми полягають в іншому: щоби завдяки участі в ній був покращений стан того житлового фонду, який вже прослужив багато років. Адже для деяких будинків капітальний ремонт, наприклад, даху або якоїсь із домових систем є нагальною необхідністю.

— Владислав Атрошенко: — - Я звертаюсь до чернігівців з проханням активніше ставитись до можливості залучення бюджетних коштів для ремонту своїх будинків. Ви є власниками цих будівель і можете відремонтувати їх у співвідношенні 1х4, де на кожну свою гривню залучаєте 4 гривні з міського бюджету. Але фактично зараз ми надаємо кошти на досить нові будинки. Ми не можемо їх не профінансувати, є прийнята відповідна Програма у місті. Але у мене є питання до співвласників будинків, вік яких 40 і більше років, які в першу чергу потребують ремонтно-відновлювальних робіт: «Чого ви спите? Прокидайтесь, ідіть за грошима і ремонтуйте свої будівлі».

Довідково:

Програма сприяння створенню ОСББ та підтримки будинків ОСББ та ЖБК на 2016-2018 роки

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку міський голова ...
Наступна новина: На Вінниччині здійснює ...

КОМЕНТАРІ