Чернігів: Для дітей і молоді: день відкритих дверей 2016

Чернігів: Для дітей і молоді: день відкритих дверей 2016

21.09.16 10:57 0 607
17 вересня по всім районам міста пройшов єдиний розважальний захід для молоді міста "День відкритих дверей" у клубах за місцем проживання, що входять до складу Комунального закладу "Позашкільний навчальний заклад "Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання" Чернігівської міськоі ради.

Протягом 3 годин юні мешканці міста могли пройти захоплюючі квести, погратися в рухливі та логічні ігри, зробити міні фотосесію чи листівку на згадку та багато іншого. Для більш спортивних були організовані міні змагання з туризму, вільної боротьби, настільного тенісу, футболу тощо. Аби зусилля не були марними - по завершенню заходу найактивніші та найспритніші отримали корисні подарунки на згадку про яскравий день від Управління у справах сім'ї, молоді та спорту.

Також відвідувачі клубів та їхні батьки мали нагоду подивитися виступи клубних талантів. Так наприклад, у клубі "Фортуна" лунала бандура та українські пісні, у клубі "Юність" були запальні танці, а в клубі "Десна" відбулися показові виступи борців.

"Мені дуже подобаються такі свята в клубі, бо тут можна знайти нових друзів" – висловила свою думку Маша, якій 10 років.

"Я навчилася робити ляльку-мотанку і готувати канапе" – відповіла Віка (8 років) на питання, що вона навчилась робити на цьому заході.

За інформацією КЗ "Позашкільний навчальний заклад "Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: під час ...
Наступна новина: Вінничина: в 17 районах ...

КОМЕНТАРІ