Житомирщина зекономила 50 млн кубометрів газу на альтернативних видах палива

Житомирщина зекономила 50 млн кубометрів газу на альтернативних видах палива

21.09.16 11:58 0 574
Питання готовності господарського комплексу області до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років та стан розрахунків за спожиті послуги розглянула 20 вересня, колегія облдержадміністрації.

Заступник директора департаменту містобудування, архітектури, будівництва та ЖКГ Тетяна Варема поінформувала присутніх про те, що всі котельні області технічно готові до опалювального сезону.

«Також в області проводиться значна робота з переведення котелень на альтернативні види палива. В результаті переведення 184 котелень на альтернативні джерела область зекономила майже 50 млн куб. м газу», – зазначила Тетяна Варема.

Житомирщина також активно готується до утримання доріг в осінньо-зимовий період – вже заготовлено 24,6 тис. тонн фрикційних матеріалів, 3,5 тис. тонн технічної солі. Станом на в області підготовлено 228 одиниць дорожньої техніки, яка розчищатиме дорогу для здійснення підвозу дітей до шкіл та забезпечення руху громадського транспорту. Про це повідомив начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації Роман Крисюк.

За словами начальника управління освіти і науки ОДА Вадима Калініна, навчальні заклади Житомирщини також завершують підготовку до опалювального сезону: «До початку опалювального сезону будуть відремонтовані ще 56 котелень в закладах освіти. Із них у 29-ти замінять старі опалювальні котли на нові, а ще у 9 переведуть з природного газу на тверде паливо», – зазначив він.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Діти дошкільного ...
Наступна новина: Волинянина судитимуть за ...

КОМЕНТАРІ