У Житомирі відбулася зустріч з організаторами фестивалю

У Житомирі відбулася зустріч з організаторами фестивалю "Пісенний Спас"

22.09.16 11:01 0 549
20 вересня, у Домі української культури відбулася презентація компакт-диску Ірини та Володимира Шинкаруків «Купе на двох».

До альбому увійшли 17 композицій, деякі з яких дописувалися та зводилися на студії як дуетні вже після смерті Володимира Шинкарука, - віртуальні дуети Ірини Шинкарук із батьком.

Заслужена артистка України розповіла про те, яке величезне значення для неї має цей диск:

— «Це особливий диск для мене. Видати його було моїм не те, що би бажанням, а скоріше – відчуттям, що маю обов'язково це зробити. Ще за життя Володимира Федоровича ми обрали назву цього альбому – він так і мав назватися «Купе на двох». За кілька днів до його смерті ми почали визначатися з переліком пісень, які ми мали співати вдвох. Виявилося, що більшість із них незаписані як дуетні, хоча ми протягом багатьох років їх виконували разом під час різних концертів. Ми їх не встигли записати разом…»

Під час презентації диску Ірина Шинкарук нагородила усіх, хто долучився до організації, проведення та промоції ІІ Міжнародного фестивалю мистецтв імені Володимира Шинкарука «Пісенний Спас» – організаторів, спонсорів, представників влади та журналістів.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міський голова Микола ...

КОМЕНТАРІ