Цьогоріч на Вінниччині відбудеться 7 осінніх ярмарок (+фото)

Цьогоріч на Вінниччині відбудеться 7 осінніх ярмарок (+фото)

22.09.16 19:21 0 1104
Про це, повідомив перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко під час наради з представниками профільних Департаментів.

Починаючи з 24 вересня, кожної суботи аж до 5 листопада триватимуть осінні ярмарки.

За словами Андрія Гижка, проводитись осінні сільськогосподарські ярмарки з продажу населенню сільсько¬господарської продукції та продовольчих товарів будуть традиційно у м. Вінниця на території біля ТЦ «ШОК» (район «Вишенька», вул. Келецька, 1176).

«До участі у ярмарку будуть залучені підприємства переробної промисловості з виробництва м'ясних та ковбасних виробів, м'яса курей, яєць, олії, молокопродуктів, хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів, борошна, круп, плодоовочевих консервів, а також торговельні підприємства споживчої кооперації і сільськогосподарських товаровиробників м'яса, риби, фруктів, овочів, меду та інших продовольчих товарів», - повідомив директор Департаменту агропромислового розвитку ОДА Микола Неїлик.

В свою чергу заступник директора Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку ОДА Вєга Кулявець відзначила: «Планується, що в даному ярмарку приймуть участь 220 суб'єктів господарювання та буде вивезено товарів на суму більше 2,0 млн.грн».

















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ