Місцеві бюджети Вінниччини зросли більш ніж на 986,5 мільйонів гривень

Місцеві бюджети Вінниччини зросли більш ніж на 986,5 мільйонів гривень

22.09.16 09:18 0 497
Завдяки зусиллям платників податків регіону місцеві бюджети Вінниччини впродовж січня-серпня 2016 року, у порівнянні аналогічним періодом минулого року, зросли на 986 мільйонів 543,3 тисячі гривень. Про це під час зустрічі з бізнесом повідомив начальник ГУ ДФС у Вінницькій області Руслан Осмоловський.

Всього ж за вісім звітних місяців до скарбничок місцевих громад надійшло майже 2 мільярди 865,2 мільйонів гривень податків, зборів та інших платежів. За інформацією посадовця у трійці найважливіших бюджетоформуючих платежів місцевих бюджетів – податок на доходи фізичних осіб, плата за землю та єдиний податок. Причому, позитивна динаміка сплати спостерігається за кожним із них. Так, податок на доходи фізичних осіб, який за вісім місяців звітного року перевищив 1 мільярд 586,4 мільйони гривень, має приріст до аналогічного періоду 2015 року 55,5 відсотків. Плата за землю, якої наразі сплачено більш ніж 416 мільйонів гривень, – 45,8 відсотків. Єдиний податок, що перевищив за вісім місяців 401 мільйон гривень, – 55,8 відсотків.

Утім, незважаючи на такий прогрес, очільник обласної фіскальної служби переконаний, що це не межа.

„Додаткові резерви збільшення надходжень місцевих бюджетів я вбачаю, зокрема, у реалізації спільних зусиль місцевих органів влади, фіскальної служби та громади у розширенні бази оподаткування. А саме, у повноті обліку об'єктів оподаткування, реалізації заходів щодо легалізації тіньової зайнятості населення, виявленню та залучення до сплати потенційних платників податків”, - наголосив Руслан Осмоловський.

Відділ комунікацій ГУ ДФС у Вінницькій області

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Посол Канади в Україні ...
Наступна новина: На Вінниччині намолочено ...

КОМЕНТАРІ