Луцьк: «Р - люди» у «Молодій Гвардії»

Луцьк: «Р - люди» у «Молодій Гвардії»

22.09.16 14:38 0 631
З 15 по 18 вересня 2016 року в м. Одесі на базі УДЦ «Молода Гвардія» Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація за нове покоління «Лелека» було проведено традиційну зустріч організаторів дитячого оздоровлення та відпочинку «Лелека – 2016. У зборі взяли участь представники 16 областей України.

Мета зустрічі - презентації поточних проектів ВБО «Лелека», обмін досвідом роботи, інноваціями в управлінні, підготовці кадрів, презентація досвіду роботи, обговорення проблем в організації та проведенні оздоровлення та відпочинку дітей, спільний пошук шляхів розвитку галузі.

Відповідно до програми Збору відбулися:

- засідання правління ВБО «Лелека» із регіональними представниками;

- семінари-практикуми з адміністрування, виховання, дозвілля;

- майстер-класи та «круглі» столи;

- творчі майданчики провідних таборів України;

- професійний фестиваль таборів «Кубок Лелеки – 2016»;

- конкурс ігрових програм «Сузір'я гри»;

- екскурсія в місто-герой Одесу.

Активну участь у зустрічі взяла команда дитячого позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Ровесник» управління освіти Луцької міської ради у складі: директора Луцького міського Центру науково-технічної творчості учнівської молоді Луцької міської ради та ДПЗОВ «Ровесник» Данильчука Ігоря Євгеновича, вчителя фізичної культури Луцької гімназії №18 та методиста табору Кочубей Людмили Володимирівни; заступника директора Луцького міського ЦНТТУМ та старшого вихователя табору Семенюк Оксани Володимирівни; учителя інформатики Луцької гімназії №18 та культорганізатора табору Поліщука Романа Вікторовича, вчителя фізичної культури Луцької ЗОШ №25 та інструктора з фізичного виховання табору Сагайка Володимира Сергійовича.

Усі учасники команди отримали іменні сертифікати за активну участь у роботі семінару та засвоєння теоретичного і практичного матеріалу в обсязі 42 год.

ДПЗОВ «Ровесник» став лауреатом фестивалю таборів України та педагогічних програм «ЛЕЛЕКА.2016», а команда табору «Р – люди» стала лауреатом конкурсу педагогічної майстерності «Кубок Лелеки-2016»(ІІ місце). Табір та команда нагороджені дипломами лауреатів та кубком ВБО «Лелека».

Адміністрація Луцького міського ЦНТТУМ та ДПЗОВ «Ровесник» щиро дякує усім за підтримку.

Управління освіти Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Депутати міських рад із ...
Наступна новина: Пластикові двері: ...

КОМЕНТАРІ