В Луцьку міський голова Микола Романюк обговорив питання співпраці з управляючим директором НЕФКО Магнусом Рістедтом та менеджером Фонду Е5Р Андерсом Лундом

В Луцьку міський голова Микола Романюк обговорив питання співпраці з управляючим директором НЕФКО Магнусом Рістедтом та менеджером Фонду Е5Р Андерсом Лундом

22.09.16 14:52 0 765
Міський голова Микола Романюк перебуває у місті Києві, де бере участь у Муніципальному семінарі для партнерів НЕФКО в Україні. У рамках заходу він обговорив з управляючим директором НЕФКО Магнусом Рістедтом та менеджером Фонду Е5Р Андерсом Лундом питання реалізації проекту “Енергоефективність в громадських будівлях міста Луцька”. Для його впровадження передбачається отримання кредиту у розмірі 5 млн євро від Північної екологічної фінансової корпорації НЕФКО та 2 млн євро у вигляді гранту від Фонду E5P. Під час розмови з Миколою Романюком Магнус Рістедт та Андерс Лунд пообіцяли максимальну підтримку у реалізації проекту.

Проект “Енергоефективність в громадських будівлях міста Луцька” передбачає термомодернізацію огороджуючих конструкцій, встановлення ІТП, заміну вікон, модернізацію системи освітлення у 40 об'єктах бюджетної сфери.

Комітетом з оцінки тендерних пропозицій 6 квітня 2016 року обрано технічним консультантом проекту шведську консалтингову компанію “SWECO”, яка у свій час відібрала консалтингову компанію “Гарде” як національного консультанта проекту.

Протягом 5-9 вересня цього року представники компанії “SWECO” спільно з українськими партнерами - компанією “Гарде” проводили збір необхідної інформації для розробки техніко-економічного обґрунтування за проектом “Енергоефективність в громадських будівлях міста Луцька”.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Пластикові двері: ...
Наступна новина: В Житомирській області у ...

КОМЕНТАРІ