Депутати міських рад із Південно — Східного регіону України беруть участь у навчальному семінарі

Депутати міських рад із Південно — Східного регіону України беруть участь у навчальному семінарі

22.09.16 14:22 0 575
У конференц — залі департаменту ЦНАП для депутатів міських рад із Південно - Східних областей України, які прибули до Луцька з метою обміну досвідом, розпочався навчальний семінар. Разом з гостями із Південного Сходу участь у семінарі взяли секретар міської ради Юлія Вусенко та депутати Луцької міської ради.

Перша лекція була присвячена ефективному плануванню та проведенню сесій міської ради. Її для присутніх провів експерт Інституту Політичної освіти Олександр Солонтай. На лекції розглядали порядок проведення пленарних засідань, планування часу та графіків проведення сесій, права більшості та меншості у раді, у випадку їх створення, а також прозорість та об'єктивність висвітлення роботи міської ради.

Семінар триватиме протягом дня. Учасники обговорять ще ряд важливих питань. Голова правління Асоціації ОСББ “Лучани” Юлія Сабатюк розповість про особливості створення Об'єднань співвласників багатоквартирних будинків у Луцьку. Зокрема, мова йтиме про форми управління багатоквартирним будинком, створення та основні корки реформування ОСББ, варіанти фінансування енергоефективних заходів у багатоквартирних будинках, державну підтримку та дорожню карту термомодернізації.

Окрім цього, розглядатимуть формування бюджету на 2017 рік, правове забезпечення місцевого самоврядування та юридичний супровід діяльності місцевих рад.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура на Волині ...
Наступна новина: Луцьк: «Р - люди» у ...

КОМЕНТАРІ