Від сільгоспвиробників льону,гречки та органічної продукції на Житомирщині приймають документи на отримання відшкодування

Від сільгоспвиробників льону,гречки та органічної продукції на Житомирщині приймають документи на отримання відшкодування

22.09.16 17:24 0 576
Розпочався прийом документів від сільгоспвиробників Житомирщини, які хочуть отримати спеціальну бюджетну дотацію на вирощування льону та гречки, для часткового відшкодування вартості витрат на сертифікацію відповідності виробництва органічної продукції та часткового відшкодування вартості органічного насіннєвого матеріалу.

Сільськогосподарські товаровиробники для отримання спеціальної бюджетної дотації подають документи за адресою: 10014, м. Житомир, майдан ім. С. П. Корольова, 3/14, каб. 218.

Перелік документів для сільгоспвиробників ЛЬОНУ та ГРЕЧКИ, для виробників ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ.

Прийом документів закінчується за 10 робочих днів до початку проведення останнього засідання комісії. Засідання комісії проводяться у міру потреби, а останнє – до 15 грудня.

На 19 вересня 2016 року надійшли документи від 5 сільськогосподарських підприємств на отримання спеціальної дотації на загальну площу посівів льону 1161,26 га. Спеціальна дотація, передбачена Порядком використання коштів – 2000 гривень на вирощування 1 га льону. Передбачувана сума дотації становить – 2 млн 322,52 тис. грн.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чому вигідно купувати ...
Наступна новина: Десять вінничанок отримали ...

КОМЕНТАРІ