В Житомирській області обласні спортивні установи стають більш публічними

В Житомирській області обласні спортивні установи стають більш публічними

22.09.16 13:09 0 591
Роботу комунальних спортивних установ, основні напрямки їх діяльності, напрацювання, ресурсне забезпечення і спрямування коштів презентували 21 вересня, на прес-конференції депутат обласної ради Олена Галагуза, керівник Житомирської обласної школи вищої професійної майстерності Василь Грибук, тренер з прижків у висоту Ігор Лонський та тренер з триатлону Наталія Кирилович.

«Раніше не спостерігалася практика публічних звітів комунальних установ. ж ми хочемо зробити їх відкритими і публічними», – зазначила Олена Галагуза.

Василь Грибук розповів про те, у якому стані отримав спортивний заклад: «Школа не мала керівника 2 роки. Вона працювала в автономному режимі, де кожен був сам за себе. Зараз школа має прозору систему фінансування та планує звітувати у соціальних мережах та ЗМІ, щоб люди знали, куди йдуть кошти. Наразі школа не має своєї власної спортивної бази, де б наші спортсмени проводили тренування. Плануємо звертатися до Уряду, аби повернути базу».

Також Василь Грибук додав, що у планах – залучення провідних спортсменів області, які зараз представляють інший регіон, до Житомирської школи профмайстерності.

Про проблему тренувань спортсменів взимку розповіла Наталія Кирилович: «Ми дуже хочемо готувати спортсменів на світовий рівень і ми намагаємося створювати всі умови. Наприклад, велоспорт потребує тренувань взимку, але наші погодні умови не дозволяють. Дуже хотілось би мати в області таку можливість».

Василь Грибук зазначив: «Ми проводимо моніторинг ефективності роботи нашого відділення – потрібно укомплектовувати спортсменами і тренерами. На сьогоднішній день нестача у таких видах спорту як вільна боротьба, дзюдо та греко-римська боротьба. Ми прагнемо до покращення умов. І я впевнений, що максимум за 2 роки буде сформована команда, яка повністю змінить ситуацію зі спортом в області», – наголосив Василь Грибук.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: До Тернополя з офіційним ...

КОМЕНТАРІ