На Житомирщині легалізовано роботу 2665 працівників

На Житомирщині легалізовано роботу 2665 працівників

22.09.16 19:37 0 1154
На Житомирщині активно проводять рейди з легалізації трудових відносин. У ході таких перевірок роботодавцям, які незаконно використовують робочу силу, без належного оформлення трудових відносин, виписують штрафи та здійснюють заходи з легалізації роботи працівників.

Про це повідомила вчора, 20 вересня, під час колегії облдержадміністрації директор департаменту праці та соціального захисту населення Галина Корінна.

«Практика роботи рейдів буде продовжена. Адже завдяки таким заходам в області легалізовано працю 2665 осіб. Це є показником ефективності діяльності робочих груп», – наголосила посадовець.

Також Галина Корінна назвала райони, яким потрібно посилити роботу щодо легалізації трудових відносин та долучити до робочих груп, які виявлятимуть факти нелегальної зайнятості, контролюючі і правоохоронні органи, представників громадськості. Зокрема, це стосується Житомирського та Чуднівського районів, м. Житомира та м. Бердичева.

Т.в.о. голови облдержадміністрації Ігор Гундич дав час до кінця року головам райдержадміністрацій, де легалізація праці йде найповільніше, вжити дієвих заходів: «Ви можете називати безліч причин великої кількості незаконних трудовідносин. Але у вас є час до кінця року, аби виправити ситуацію».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Цьогоріч на Вінниччині ...
Наступна новина: В Україні змінено умови ...

КОМЕНТАРІ