Вінниччина піднялась в рейтингу інвестиційно активних регіонів

Вінниччина піднялась в рейтингу інвестиційно активних регіонів

22.09.16 16:55 0 506
За результатами другого кварталу 2016 року Вінницька область поповнила представництво областей в категорії ineВ (висока інвестиційна активність). Дану інформацію оприлюднило рейтингове агентство «Євро-Рейтинг».

Вінниччина поповнила список регіонів, які вміють приваблювати та витрачати кошти. Лідируюча група складається з 8 областей, їх рейтингова оцінка становить не менше 180 балів.

За інформацією «Євро- Рейтингу» позитивним фактором для Вінниці стало працевлаштування безробітних. При цьому наголошується, що в області отримано найкраще співвідношення між працевлаштуванням безробітних до їх загальної кількості, так і до загального приросту працевлаштованих. Перше місце Вінниця також отримала і при оцінці житлового будівництва. В обласному центрі самі високі темпи приросту прийнятого в експлуатацію житла.

Дослідження проводились у 22 областях України, без Донецької та Луганської. Заключний рейтинг базується на оцінці результатів за двома складовими: інвестиційна активність, тобто капітальні інвестиції, іноземні інвестиції і будівельні роботи та соціально-економічний ефект від цих інвестицій, тобто зарплатня, введення житла в експлуатацію, працевлаштування безробітних і надані послуги.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: відомий і невідомий» ІV ...
Наступна новина: У Луцьку відзначатимуть ...

КОМЕНТАРІ