Пластикові двері: особливості та характеристики

Пластикові двері: особливості та характеристики

22.09.16 14:48 0 962

В данній статті ми поговоримо про характеристики пластикових дверей, які для замовника є найважливішими аргументи на користь їх вибору і розповість нам про них співробітник українсько-польської корпорації http://plamet.com.ua/, яка є виробником металопластикових вікон і дверей.

Довговічність

Одна з найголовніших характеристик металопластикових дверей - це їх довговічність. Дійсно, завдяки даній особливості і характеристикам ПВХ-профілю вони можуть встановлюватися в будівлях, розташованих в прибережній зоні. У цьому випадку Ви отримуєте високу стійкість вітровим навантаженням, опадам і солоному морському повітрю, який може роз'їдати інші матеріали. Більшість виробників ПВХ дверей дають гарантію на їх роботу до десяти років. При цьому вони не вимагають спеціального догляду і частого обслуговування, чого не можна сказати про дерев'яні двері, які потребують обробки.

Доступність

На сьогоднішній день досить велика кількість фірм-виробників віконно-дверних конструкцій пропонує замовнику пластикові двері. При цьому Ви, зробивши, попередні заміри, можете самостійно зробити розрахунок вартості Вашої конструкції навіть через інтеренет-сайти деяких віконних фірм. Термін виготовлення такої конструкції не буде перевищувати двох тижнів, через які Ви отримаєте прекрасні зроблені на Ваше замовлення двері. Подібно металопластиковим вікнам, використовувані матеріали дозволяють створити велику різноманітність конструкцій ПВХ дверей. Для їх виробництва в більшості випадків використовується білий ПВХ-профіль. Однак, як матеріал для своїх дверей зараз ви можете вибрати профіль різних відтінків і навіть з ламінуванням під структуру дерева, що буде повністю відповідати стилю Вашого будинку.

Безпека

Виготовлення вхідних дверей з ПВХ-профілю, очевидно, привертає увагу замовника, з огляду на те, що конструкції такого типу забезпечують високий рівень безпеки. Більшість дверей ПВХ оснащено спеціальними елементами противовзломності, які не дозволять зняти стулку, підчепивши її фомкой, виламати. Більшість таких елементів входять в стандартну комплектацію фурнітури. Для установки будь-яких додаткових опцій необхідно консультуватися в тій компанії, яка буде виробляти Ваші двері, на предмет того, які системи безпеки доступні і необхідні для вашого конкретного випадку.

Екологічні фактори

Енергоефективний профіль ПВХ, з якого виробляються пластикові двері, забезпечує високу герметичність і тепло-ізоляцію конструкції, що дозволить підтримувати в приміщенні природну атмосферу, скорочуючи Ваші витрати на опалення. Металопластикові двері також прекрасно захистять приміщення від шуму і пилу, роблячи Ваш будинок тихим острівцем тиші і затишку.

У минулому були проблеми, пов'язані з виробництво ПВХ-профілю, а саме з високими викидами діоксинів, шкідливих для здоров'я та забруднюючих довкілля. Однак, виробничі процеси постійно покращуються. При цьому ПВХ двері в кінці терміну експлуатації, можуть бути перероблені.

Пожежна безпека

Проблеми, які може спричинити потрапляння в зону відкритого вогню, такі, як деформування, загоряння і т. п. майже вирішуються за умови установки пластикових дверей. ПВХ профіль по своїй структурі не горючий, і двері, вироблені з нього, відповідають існуючим вимогам пожежобезпеки.

Висновки

Ринок пропонує замовнику велику різноманітність дверних конструкцій, які можуть відрізнятися не тільки зовнішнім виглядом, але і системами відкривання, додатковими опціями противовзломності і т. п. Таким чином, вибираючи пластикові двері, постарайтеся отримати від виробника максимальну інформацію про можливі варіанти комплектації Ваших ПВХ дверей. В результаті, ви зможете отримати довговічну, енергоефективну конструкцію з елегантним зовнішнім виглядом.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Луцьк: «Р - люди» у ...
Наступна новина: В Луцьку міський голова ...

КОМЕНТАРІ