Що таке ігрова валюта?

Що таке ігрова валюта?

22.09.16 16:29 0 1163

Ігрова валюта - це грошові кошти, які використовуються в будь-якої онлайн-грі. Її можна як заробити в грі, так і купити за реальні гроші, а потім використовувати в ігрових цілях. Також в Мережі існують способи виведення ігрової валюти, тобто отримання реальних грошей за якісь віртуальні речі. До речі, купити ігрову валюту ви можете на сайті coins-store.ru.

Навіщо потрібна ігрова валюта?

Завзяті геймери знайдуть сотню місць, де можна витратити віртуальні гроші. І все це в межах однієї онлайн-гри! Купівля ігрової валюти потрібна для того, щоб забезпечити свого персонажа їжею, спорядженням, вдосконаленою зброєю і навичками. Базовий персонаж у гравця-початківця має тільки примітивний набір «засобів для існування», але, щоб досягти вершин слави, його потрібно вдосконалювати. Звичайно, можна обійтися без грошей. Наприклад:

  • проходити квести;
  • виконувати доручення;
  • освоювати нові території;
  • практикувати ігрові навички та вміння.

Але все це - справа часу. Багато гравців не хочуть з боку спостерігати за чужими баталіями, вважаючи за краще зробити свого персонажа за кілька покупок за допомогою реальних грошей.

Як працює ігрова валюта?

У багатьох всесвітах онлайн-ігор економіка не менш реальна, ніж в реальному житті. Якщо бути зовсім точним, то ігрова економіка є точною копією реальної економіки. Там існує своя ігрова валюта, яку можна заробити певними діями. А вже за цю «зарплату» можна купувати інші ігрові вигоди. Ігрові гроші можуть бути нестабільними: гроші персонажа може «з'їсти» інфляція, а також їх можна витратити на обладунки та зброю. А якщо ігрові гроші не будуть витрачатися, в онлайн-світі настане фінансова криза. Купити ігрову валюту можна для того, щоб зробити процес гри трохи цікавішим.

Як купити ігрову валюту?

Інтерфейс онлайн-ігри, де є можливість купити ігрову валюту, має спеціальний блок для покупки валюти. Гравець за допомогою свого банківського рахунку здійснює платіж, який мало чим відрізняється від, наприклад, поповнення телефону через інтернет. Далі в його розпорядження надходить ігрова валюта, якою він може користуватися на свій розсуд.

Як продати ігрову валюту?

В онлайн-іграх крутяться великі суми реальних грошей, але це кошти самих розробників. Власники ігор не вітають продаж онлайн-валюти, пояснюючи це тим, що угоди купівлі-продажу віртуальних грошей шкодять спортивному духу гри. Однак є чимало способів продати ігрову валюту. Просто фізично неможливо проконтролювати весь процес спілкування учасників однієї гри, так що на подібних інтернет-ресурсах і відбувається процес купівлі та продажу ігрової валюти, а також багато інших угоди. Тобто заробити на ігрових грошах можна, але ці шляхи не зовсім законні.

Як же заробляють на ігрових грошах? Продаж ігрової валюти - це вершина айсберга. За абсолютно реальні гроші можна продати гравцеві артефакт, який можна заробити в грі, лише виконавши завдання. Більш того, можна продати цілого персонажа з унікальним набором обмундирування і навичок. Чим більше «прокачаний» персонаж, тим дорожче він буде коштувати. Купують таких персонажів для того, щоб не витрачати багато часу на створення могутнього героя, а вже скористатися вдосконаленим персонажем.

При цьому вартість деяких рідкісних ігрових артефактів з популярних ігор за ціною порівнюється з абсолютно реальними авто представницького класу. А повний набір артефактів з максимальним числом удосконалень за вартістю перевищує кілька сотень тисяч євро.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Майже дві сотні ...
Наступна новина: відомий і невідомий» ІV ...

КОМЕНТАРІ