DIN 933: болт з повним різьбленням та шестигранною головкою

DIN 933: болт з повним різьбленням та шестигранною головкою

23.09.16 17:12 0 2300

Болт din 933 є однією з найбільш широко використовуваних марок болтів з повним різьбленням. Завдяки багатій номенклатурі і, отже, великій універсальності, Din 933 використовується в найрізноманітніших галузях. З його допомогою збирають конструкції в меблевій індустрії, в будівництві і в машинобудуванні. Болти Din 933 мають головку з шістьма гранями під гайковий ключ і можуть бути виконані з таких матеріалів, як:

  • сталь основних класів міцності, за стандартом для болтів;
  • ряд кольорових металів (алюміній, мідь, а також сплави латунної групи);
  • нержавіюча сталь марок А2 - А5, А2 / А4 - 80, А2 / А4 - 70;
  • пластики, що володіють високою міцністю і зносостійкість.

Болт din 933 може покриватися цинком, хромом і нікелем, що забезпечує високу хімічну стійкість і міцність конструкцій, схильних до дії агресивного середовища. Ступінь точності діаметру і кроку різьблення відноситься до класу А і В. Розміри різьблення можуть різнитися в діапазоні від М3 до М64, що також значно збільшує спектр застосування даної моделі. Залежно від вимог до з'єднувальних елементів і особливостей конструкцій, існує можливість підбирати довжину болта в діапазоні від 8 до 340 мм. До речі, придбати болти DIN 933 ви можете.

Технічні характеристики DIN 933

Всі болти даного типу мають повне різьблення і можуть використовуватися з відповідними гайками класу 6.

Болти DIN 933 6.8 класу міцності володіють межею міцності, яка дорівнює впливу сили 60 кілограм на один квадратний міліметр. Або це рівносильно 600 РН / мм. Межа плинності рівна 480 Н / мм², що рівносильно впливу сили 48 кілограм на 1 мм 2.

Для монтажу різних конструкцій, складання готових виробів застосовуються всілякі кріпильні деталі, однією з яких є болт. Болти, будучи різновидом метричного кріплення, мають різний клас міцності. Цей параметр вказує, який опір чинить деталь. Болт din 933 відноситься до високоміцних болтів, так як його клас міцності відповідає 5.8-8.8, в залежності від матеріалу виготовлення.

Саме клас міцності, а також конструктивні особливості даних болтів дозволяють використовувати їх для з'єднання відповідальних конструкцій. Такі конструкції розраховані на ударні, статичні, динамічні та інші навантаження (наприклад, високий тиск), які буде відчувати готовий виріб в процесі експлуатації.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Таїнство Вінчання: що це ...
Наступна новина: Як вибрати недорогу шубу з ...

КОМЕНТАРІ