Оголошено про підозру волинянам,які побили прикордонників

Оголошено про підозру волинянам,які побили прикордонників

27.09.16 12:14 0 546
Ратнівським відділом Ковельської місцевої прокуратури Волинської області здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про опір працівникам правоохоронного органу та умисне заподіяння їм побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цими працівниками службових обов'язків, вчинені двома мешканцями Ратнівщини.

Увечері 21 вересня 2016 року військовослужбовець відділу прикордонної служби «Доманове» Луцького прикордонного загону помітив поблизу села Сільця-Млинівські Ратнівського району громадянина, який при собі мав пакунок із невідомим вмістом та ніс його у бік Державного кордону. На законні вимоги зупинитись та надати документи, що засвідчують особу, чоловік не реагував, намагався втекти, однак був зупинений працівниками Державної прикордонної служби, які нагодилися на підмогу колезі.

Встиг викликати підмогу і зловмисник. Щоб визволити його, чотирма автомобілями приїхало близько двох десятків місцевих жителів, які почали шарпати шістьох прикордонників за формений одяг та бити їх. Відбивши товариша, нападники утекли.

Учора ж призвідника подій та одного з тих, хто приїхав йому на підмогу, було затримано та поміщено в ізолятор тимчасового тримання.

їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 342 та ч.2 ст. 345 Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Досудове розслідування у провадженні триває. Встановлюються особи інших зловмисників, причетних до вчинення злочину.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ