В Луцьку депутати хочуть внести зміни у бюджетний регламент

В Луцьку депутати хочуть внести зміни у бюджетний регламент

27.09.16 10:12 0 582
На своє засідання зібралися члени постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів. Участь у ньому взяли депутати Павло Данильчук, Григорій Пустовіт, Тарас Шляхтич, Богдан Богонос, Борис Смаль, Костянтин Петрочук, Олександр Кравченко та Сергій Була.

Депутат Тарас Шляхтич представив на розгляд присутніх проект рішення “Про внесення змін до додатку рішення Луцької міської ради № 12/12 від 31.08.2016 року “Про бюджетний регламент Луцької міської ради”. Він зазначив, що у документ необхідно внести певні корективи. Зокрема, пропонується запровадити процедуру громадського обговорення бюджету міста перед його затвердженням. Члени комісії підтримали відповідні зміни.

Також депутати обговорили питання “Про передачу майна, набутого під час реалізації Проекту “Модернізація зоопарків в Замості та Луцьку”. Начальник відділу обліку та звітності Світлана Горай зазначила, що завершилася реалізація проекту і нині необхідно передати майно від виконавчого комітету на баланс КП “Луцький зоопарк”. Вона наголосила, що рішенням міської ради передають майно, яке коштує більше 50 тисяч гривень.

Обговорили учасники й питання “Про визначення балансоутримувача окремих квартир та нежитлових приміщень”, “Про виділення коштів на виготовлення та встановлення пам'ятного фотостенду воїнів, загиблих під час Антитерористичної операції на сході України” та інші.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині Василь ...
Наступна новина: Житомирщина: представники ...

КОМЕНТАРІ