В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації

В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації

27.09.16 16:03 0 760
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв'язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. Участь у нараді взяли міський голова Микола Романюк, секретар міської ради Юлія Вусенко, перший заступник міського голови Тарас Яковлев, заступники Андрій Киця та Сергій Григоренко, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич.

На початку наради Володимир Гунчик розповів про підсумки візиту на Волинь Віце — прем'єр — міністра Володимира Кістіона. Міський голова Микола Романюк доповідав Володимиру Кістіону про заходи з енергоефективності та енергозбереження, які активно впроваджують у Луцьку, показавши їх на прикладі гімназії №21.

Окрім цього, Володимир Гунчик наголосив, що за останні 2 роки на Волині скоротився об'єм споживання природного газу на 30%. При цьому об'єми сільськогосподарського та промислового виробництва зростають. Це говорить про позитивну динаміку на шляху до енергетичної незалежності України.

Далі учасники наради заслухали інформацію про хід осінньо — польових робіт в області. На Волині завершився збір ранніх зернових культур, намолочено понад 1 млн т зерна. Наразі триває збір пізніх зернових та технічних культур, а також цукрового буряку.

Перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Степанцов поінформував про результати використання системи ProZorro у проведенні державних закупівель на Волині. У серпні було здійснено 1104 закупівлі, що дало економію у 4,5 млн грн. Станом на 23 вересня в області проведено 903 закупівлі, економія склала 3,5 млн грн. Загалом, починаючи із червня, використання системи ProZorro на Волині дало можливість зекономити майже 11 млн грн бюджетних коштів. За обсягами закупівель Волинська область перебуває на 12 місці у загальному рейтингу по Україні.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Вінничині ігор Івасюк ...

КОМЕНТАРІ