Тернопіль: сергій Надал привітав мешканців Сонячного масиву зі «Святом двору»

Тернопіль: сергій Надал привітав мешканців Сонячного масиву зі «Святом двору»

27.09.16 18:04 0 749
У неділю, 25 вересня, на Сонячному масиві відбулося «Свято двору» для мешканців вулиць Чалдаєва, Тарнавського та Пушкіна. У програмі заходів були передбачені спортивні естафети для дітей та дорослих, творчі майстер-класи, ігри у дартс, сімейні ігри, тощо. Привітати зі святом мешканців масиву приїхав міський голова Сергій Надал.

« у Вас є добра можливість ближче познайомитися з сусідами, спробувати себе у змаганнях, обмінятися досвідом. Саме на таких дійствах закладаються основи для самоорганізації людей, яка є основою України. Адже там, де бракувало сил одного господаря, на допомогу кликали сусіда. Так було у містах і селах, - зазначив очільник Тернополя. - Двір - це також спільний простір, де усі ми проводимо багато часу. Мені особливо приємно вітати мешканців Сонячного масиву з капітально відремонтованими дворами. Це внесок, який ми спільно зробили у комфортність проживання у Тернополі. І маємо змогу спостерігати результати нашої спільної роботи».

Організатори свята: КО «Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення» спільно з ОСББ «Чалдаєва 13», ОСББ «Чалдаєва 17» та депутатом Тернопільської міської ради Сергієм Лупаком.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Часы в виде браслета – ...

КОМЕНТАРІ