На Житомирщині землевпорядники пропонують для інвестицій майже 190 гектарів землі

На Житомирщині землевпорядники пропонують для інвестицій майже 190 гектарів землі

27.09.16 12:34 0 543
На земельних аукціонах у жовтні землевпорядники Житомирщини запропонують інвесторам придбати права оренди на 9 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності. Загальна площа земель становить 189,4 гектара.

Пропоновані для оренди ділянки знаходяться у Лугинському районі на території Великодивлинськоїсільської ради (за межами населеного пункту). Стартова сукупна вартість ділянок визначена на рівні 8% від нормативної грошової оцінки землі (при визначеному законодавством мінімумі у 3%) та становить 111,95 тис. гривень.

«Проведення земельних аукціонів забезпечує відкритість у процесі розпорядження землями державної власності. Завдяки проведенню конкурентних торгів вартість оренди суттєво збільшується, що має прямий вплив на наповнення місцевих бюджетів», - зазначає Сергій Козаков, в. о. начальника головного управлінняДержгеокадастру у Житомирській області.

На у головному управлінні Держгеокадастру Житомирщини сформували перелік з 89 земельних ділянок для ведення сільськогосподарського виробництва. Інвесторам запропонують на аукціонах взяти в оренду 2 801 га земель державної власності (за межами населених пунктів).

Довідково. Земельні торги проводяться відповідно до глави 21 Земельного кодексу України «Продаж земельних ділянок або прав на них на конкурентних засадах».

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Оголошено про підозру ...
Наступна новина: Як правильно вибрати меблі ...

КОМЕНТАРІ