На Вінничині Василь Броварник перевірив підготовку м. Козятин до опалювального сезону 2016-2017 років

На Вінничині Василь Броварник перевірив підготовку м. Козятин до опалювального сезону 2016-2017 років

27.09.16 09:51 0 532
Нещодавно заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник перебуваючи з робочою поїздкою на Козятинщині, провів зустрічі з головою Козятинської райдержадміністрації Олегом Оркушею та Козятинським міським головою Олександром Пузирем.

В рамках поїздки Василь Броварник перевірив готовність міста до опалювального сезону. «Наразі котельні забезпечені пальним, місто практично готове до початку опалення», - наголосив почадовець.

У районі Василь Броварник оглянув ремонт доріг, який здійснюється швидкими темпами, зокрема, на дорозі в напрямку від м.Козятин до с.Сестринівка, де на базі музею М.С.Грушевського незабаром відбуватиметься обласне свято, присвячене 150-річчю від Дня народження Михайла Грушевського.

Заступник голови облдержадміністрації подивився, як ведуться роботи по благоустрою території музею, поспілкувався з настоятелем місцевої релігійної громади отцем Іоанном.

Також Василь Броварник на державній трасі Житомир-Вінниця оглянув стан ділянки 4,2 км в районі Жежелівської сільради, де проводиться капітальний ремонт.

За наслідками об'їзду Василь Броварник наголосив: «Вцілому підготовка міста та району до опалювального періоду добра, а позитивний досвід Козятинщини в ремонті доріг завдає темпу для багатьох інших районів».

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку 29 вересня — ...
Наступна новина: В Луцьку депутати хочуть ...

КОМЕНТАРІ