Буковина: ало,вас слухають!

Буковина: ало,вас слухають!

29.09.16 08:07 0 585
В регіональному сервісному центрі МВС в Чернівецькій області працює контактний телефон (0372) 549377, по якому громадяни можуть отримати відповіді на питання, що їх цікавлять.

Попри стрімкий розвиток інформаційних технологій живе спілкування залишається найзручнішим для клієнтів, з високим коефіцієнтом повноти, оперативності, довіри до отриманої інформації.

—Таку практику застосовуємо постійно, — говорить виконуючий обов’язки директора РСЦ МВС в Чернівецькій області Василь Душинський.— Вона є складовою якісної сервісної послуги. Доречі, цю роботу виконують посадовці, відповідальні за ведення прийому громадян, реагування на звернення фізичних, юридичних осіб,тобто, функціональні обов’язки яких близькі до комунікативних функцій.

За словами досвідченого фахівця Ганни Іващишиної, найчастіше громадяни цікавляться правилами оформлення договорів купівлі-продажу транспортних засобів, документами, потрібними для цього.

— Часто запитують,— уточнює Ганна Степанівна, — чи необхідно представити машину при її реєстрації, перереєстрації, цікавляться, у яких випадках слід отримати акт огляду, а коли — висновки експертизи транспортного засобу.Типовим інтересом є перелік документів, які слід представити для отримання посвідчення водія, питають при цьому про потрібність медичної довідки, порядок дій при зміні анкетних даних, тощо. Окрема група питань стосується права керування автомобілем, що належить іншій особі. Часто у громадян виникають питання, чи можна перереєструвати транспортний засіб, зареєстрований в іншій області, отримати ті чи інші номерні знаки.

— Слухаю вас… — приємний голос у слухавці налаштовує на довірливу тональність, і ви отримуєте нагоду будувати особисті плани відповідно до сказаного коротко, чемно і чітко.

В РСЦ планують технічно удосконалити телефонну комунікацію, створити можливість при потребі з’єднувати абонента безпосередньо з спеціалістами з тих чи інших питань.

Довідково.

Працює контактний телефон відповідно до графіку роботи Регіонального сервісного центру МВСв Чернівецькій області.

Початок робочого дня о 9.00.

Обідня перерва – 45 хвилин: із 13.00 до 13.45.

Кінець робочого дня:

— у понеділок, вівторок, середу, четвер – о 18.00;

— у п’ятницю – о 16.45,

— напередодні святкових днів – у понеділок, вівторок, середу, четвер –

о 17.00, у п’ятницю – о 15.45.

Вихідні дні: субота, неділя та святкові дні.

Прес-служба РСЦ МВС в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ