Чернівці: Підопічні “Турботи” відзначили День людей похилого віку і День ветерана

Чернівці: Підопічні “Турботи” відзначили День людей похилого віку і День ветерана

29.09.16 08:46 0 643
У рамках заходів до Дня міста та відзначення Міжнародного дня людей похилого віку і Дня ветерана адміністрація комунального центру «Турбота» виділила 150 одиноким підопічним відділень соціальної допомоги вдома святкові набори.

Окрім того, 27 вересня в ресторані «Чернівчанка» був проведений благодійний обід для людей поважного віку, з числа підопічних відділень соціальної допомоги вдома.

Підопічних прийшли привітати заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Олександр Паскар, заступник директора департаменту, начальник управління місцевих пільг та допомог, контролю за призначенням пенсій та з питань опіки департаменту праці та соціального захисту населення міської ради Альона Долга. Також з привітаннями до підопічних звернулась директор центру Ірина Давня.

Під час святкового обіду підопічні центру мали можливість поділитись своїми спогадами, заспівати улюблених пісень. Також , піснею привітали всіх присутніх Любов Камаєва та Ганна Слупецька.

На проведення святкового вогника були виділені кошти на загальну суму 6000 грн. зі спецрахунку центру «Турбота». Як і в попередні роки, допомогу центру надали спонсори ТОВ «Галс-2000» приватний підприємець Наталія Чорна та приватний підприємець Володимир Терешкін.

Подяку та найкращі побажання працівникам центру від підопічних висловила Марія Негрич.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ