На Вінничині обласні посадовці відвідали місця проведення урочистостей з нагоди 150 – річчя з дня народження Михайла Грушевського (+фото)

На Вінничині обласні посадовці відвідали місця проведення урочистостей з нагоди 150 – річчя з дня народження Михайла Грушевського (+фото)

29.09.16 11:30 0 679
З метою відзначенням 150-ї річниці від дня народження першого Президента Української Народної Республіки Михайла Грушевського, Козятинський міський голова Олександр Пузир підписав відповідне розпорядження.

Заходи в рамках обласного свята "Сестринівка - Грушевського колиска" детально обговорили на засіданні круглого столу під керівництвом міського голови. Крім того, представники облдержадміністрації – директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Світлана Василюк та начальник управління культури і мистецтв Станіслав Городинський особисто відвідали місця проведення запланованих заходів та уточнили деталі святкувань. Посадовці залишились задоволені ходом підготовки до проведення урочистостей та обсягом виконаних робіт.

Отож, розпочнуться святкування 29 вересня о 14:00 год. покладанням квітів до пам'ятника Михайлу Грушевському в місті Козятині за участю обласного, міського та районного керівництва, представників підприємств, установ, організацій, громадськості.

Далі урочистості продовжаться на території с.Сестринівка, де розташований музей ім.М.С.Грушевського. Складовими частинами яких будуть виставка музейних міні-експозицій «Віхи державотворення на Вінниччині», концертна програма за участю хорового колективу с.Вергуни Черкаської області та кращих колективів Козятинщини тощо.

До цієї пам'ятної дати у навчальних закладах заплановано проведення тематичних уроків, у бібліотеці будуть організовані книжкові виставки літератури.

Запрошуємо козятинчан вшанувати пам'ять Великого Українця.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку муніципали ...

КОМЕНТАРІ